Kunstplanten op kantoor

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
kantoor-vergaderruimte-plant

KUNSTPLANTEN OP KANTOOR


Met kunstplanten op kantoor breng je de natuur binnen zonder je bezig te moeten houden met het onderhoud ervan. Bij JungL vind je verschillende exemplaren die niet te onderscheiden zijn van levende planten. Welke sfeer je ook wil oproepen, wij hebben gegarandeerd de juiste kunstplanten voor jouw kantoor.

Prachtige kunstplanten op kantoor


Wanneer je op zoek bent naar planten om op kantoor te zetten, maar je geen gedoe wilt met onderhoud, dan zijn kunstplanten jouw ideale oplossing. Doordat wij enkel met hoogwaardige planten werken, zie je geen verschil met levende planten. Zo ben je zeker van een kwaliteitsvol resultaat dat karakter en klasse uitstraalt. Wil je graag een moderne uitstraling of net een mediterrane sfeer oproepen? Wij zorgen voor de juiste planten. Of denk eens aan een prachtige mosmuur als groen element in jouw interieur.

kantoor-spiegel-hoek-plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Kunstplanten die levensecht lijken


Niemand zal merken dat je kunstplanten hebt staan op kantoor! Geniet van de rustgevende en motiverende factor van een groene omgeving zonder zorgen. Zeker in een dynamische omgeving, zoals een druk kantoor of een wachtzaal waar veel mensen passeren, zijn kunstplanten een ideale toevoeging. Door planten op het werk toe te voegen, zal je overigens van veel voordelen genieten. Niet enkel ziet het er enorm mooi uit, het heeft ook een positief effect op de mentale gezondheid. Dat is toch ideaal?

Haal het groen binnen


Als plantenexpert staan wij klaar om de juiste sfeer te creëren in jouw interieur. Op basis van jouw smaak en budget, stellen wij een plan op voor jouw project. Wil je graag kunstplanten op kantoor, in jouw restaurant of wachtzaal? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op +32 472 54 52 43 om een afspraak te maken. Wij werken graag met jou samen, overal in België, van kleine gemeenten tot grootsteden als Antwerpen, Brussel, Hasselt of Gent. Toch liever levende planten? Ontdek onze leasingmogelijkheden.

Lease een plant
Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid