Mosmuren

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

MOSMUREN


Voeg jij graag een origineel en aantrekkelijk element toe aan je ruimte door te werken met mosmuren? De medewerkers van JungL staan klaar om jouw interieur een groene toets te geven. Een mosmuur heeft een kalmerend effect en is daarom de ideale toevoeging aan een werk- of schoolomgeving, hotellobby of wachtzaal.

De voordelen van mosmuren


Mosmuren brengen zeer eenvoudig een groen accent in jouw interieur. Daarbovenop hoeven de muren bijna niet onderhouden te worden en wekken ze geen allergische reacties op. Hierdoor zijn het de ideale planten voor de aankleding van een kantoor of ziekenhuis. Wanneer je binnenkomt in een ruimte met mosmuren, worden je ogen meteen naar deze plek gezogen. Het is een echte eye-catcher. Kortom, het is de perfecte groene toevoeging in ruimtes waar veel mensen samenkomen. Wij komen langs in jouw ruimte en luisteren naar jouw wensen zodat het eindresultaat volledig aan jouw visie voldoet. Naast een mosmuur brengen wij ook graag een plantenmuur tot leven, indien je naast groen ook wat andere kleurtjes wil binnenbrengen.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Breng het groen naar binnen


Ben je geprikkeld door de vele mogelijkheden die mosmuren met zich meebrengen? Contacteer ons gerust via ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Naast mosmuren bieden wij ook andere groene diensten aan, zoals het leasen van planten aan bedrijven. Heb je nog enkele vragen? Wij beantwoorden deze met veel plezier! Bel ons op +32 472 54 52 43 voor meer informatie of gebruik ons contactformulier.

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid