Natuur op kantoor

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
kantoor-vergaderruimte-plant

NATUUR OP KANTOOR


Haal de natuur binnen op kantoor door prachtige planten te plaatsen. De medewerkers van JungL zorgen er voor dat jouw kantoor een oase van rust wordt door de juiste planten te gebruiken. Ben je op zoek naar een fijne manier om jouw werknemers te motiveren? Door natuur toe te voegen op kantoor, wordt de ruimte eens zo aangenaam. Jouw werknemers worden niet enkel productiever, maar ook gelukkiger.

De vele voordelen van natuur op kantoor


De mens heeft nood aan het groene van de natuur, ook op kantoor. De gezellige groene omgeving stimuleert creatief denken doordat het een gevoel van rust opwekt. Hierdoor zijn planten de ideale aankleding voor jouw kantoor. Wij staan klaar om de natuur binnen te brengen op kantoor. Na een verkennend gesprek over jouw smaak, budget en de sfeer die je wil bekomen, stellen wij een plan op voor jouw project. Wij bieden overigens verschillende aankoopopties naast een volledige aankoop. Zo kan je bij ons ook planten leasen, waardoor de investering verspreid wordt over enkele jaren. Wens je meer vrijheid te hebben en je interieur regelmatig een make-over te geven? Dan is ons huurcontract ideaal voor jouw kantoor!

kantoor-spiegel-hoek-plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Schakel onze diensten in


Wil je de natuur graag binnenhalen op kantoor maar zie je door het bos de bomen niet meer? Wij staan klaar om jou verder te helpen! Vertrouw op onze expertise voor de vergroening van jouw kantoor. Neem alvast een kijkje naar onze realisaties om inspiratie op te doen. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar frederic@jungl.be of bel ons op +32 472 54 52 43 voor meer informatie.

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid