Planten op het werk

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

PLANTEN OP HET WERK


Door planten op het werk te zetten, geniet je van heel wat voordelen. Zo beïnvloedt een groene omgeving de concentratie van jouw werknemers op een zeer positieve manier. Daarnaast zorgen ze voor een betere luchtkwaliteit. Door de natuur binnen te brengen, zorg je voor een aangename werkomgeving waar productiviteit en geluk naast elkaar leven. JungL staat klaar om dit samen met jou te realiseren.

Verschillende opties om planten op het werk te integreren


Wij bieden verschillende manieren aan waarop je planten op het werk kan toevoegen. Afhankelijk van jouw budget, smaak en de beschikbare ruimte stellen wij een concept op dat jouw visie realiseert. Daarnaast kan je bij ons verschillende betalingsplannen aangaan. Zo kan je de planten leasen om de investering te spreiden over drie jaar. Natuurlijk kan je de planten en accessoires ook gewoon meteen aankopen. Heb je een beperkter budget en een voorliefde voor een wisselend interieur? Dan is een huurcontract ideaal voor jou.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Verschillende soorten beplanting


Als plantenexpert staan wij bekend om ons uitgebreide aanbod aan planten en groenconcepten. Wat jouw visie ook is, wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd wordt. Droom je bijvoorbeeld van een plantenmuur als eyecatcher? Ben je op zoek naar een centrale plantenbak vol reusachtige planten of naar de ideale terrasbeplanting? Wij verwezenlijken het allemaal! Dankzij een groene omgeving zal de productiviteit van jouw werknemers op het werk, net als de planten, helemaal de hoogte inschieten.

Schakel ons in voor jouw groene droom


Wanneer je planten op het werk wil, maar door de bomen het bos niet meer ziet, staan wij klaar met professionele begeleiding. Samen creëren we het concept dat perfect bij jouw bedrijf past. Contacteer ons gerust via het contactformulier of door te bellen naar +32 472 54 52 43 om een afspraak te maken. Wij staan paraat om de ideale planten binnen te brengen op jouw werk, eender waar in België. Van Antwerpen en Brussel tot Gent en Hasselt en overal daarrond en daartussen: wij komen graag langs!

Lease een plant
Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid