Een plantenmuur laten plaatsen

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

PLANTENMUUR


Wil je graag een plantenmuur of groenmuur laten plaatsen op jouw werkplaats, in een restaurant, school, hotel, ziekenhuis of in een winkel of winkelcentrum? Een plantenmuur is een designstuk dat echt in elk interieur kan passen. JungL komt graag bij jou langs om een natuurmuur of enkele groenmuren in verschillende vormen, maten en stijlen te installeren, volledig aangepast aan jouw noden.

Trek de juiste aandacht met een prachtige plantenmuur


Door een plantenmuur toe te voegen aan jouw interieur, zorg je voor een aantrekkelijke en aangename ruimte. Net daarom is het ideaal in een kantooromgeving, maar ook in een winkelcentrum of wachtzaal. Omdat groenmuren in verschillende stijlen bestaan, komen wij eerst langs om jouw ruimte te bekijken. Zo kunnen we gepast advies geven over wat wel en wat niet zou passen. Wij kunnen de natuurmuur ook uit kunstplanten maken. Deze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn onderhoudsvrij.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Nog meer groen naast groenmuren


Naast knappe groenmuren hebben we nog heel wat anders in onze mars voor de vergroening van jouw kantoor, werkplek of horecazaak. Zo vind je bij ons ook planten en de bijbehorende potten. Deze kan je aankopen, maar wij bieden ook budgetvriendelijke oplossing. Bij ons kan je planten leasen en zelfs huren. Dankzij een leasingcontract spreid je de kosten over een langere tijd. Door de planten te huren, kan je na verloop van tijd wisselen van planten. Of je nu een plantenmuur, natuurmuur, tropische of inheemse planten wilt incorporeren in je werkruimte, wij staan voor jou klaar!

Vraag een offerte aan


Als je graag een plantenmuur, groenmuren of een natuurmuur wilt laten plaatsen door ons, start de reis naar groene aankleding door een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak vertel je meer over je visie zodat wij deze volledig kunnen verwezenlijken. Contacteer ons via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar frederic@jungl.be om jouw afspraak vast te leggen. We kijken er alvast naar uit om jouw werkplaats, winkel, school of ziekenhuis op te fleuren met een prachtige natuurmuur!

Lease een plant
Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid