Huurcontract voor planten

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

HUURCONTRACT VOOR PLANTEN


Ben jij ook benieuwd wat een huurcontract voor planten net inhoudt? Bij JungL maken wij van jouw werkruimte een groene oase van rust en concentratie. Het voordeel van een huurcontract voor planten is overigens dat je regelmatig kan wisselen van planten of plantenbakken, zonder er nieuwe te moeten kopen. Het is dus een meer voordelige manier om jouw kantoor eenvoudig te restylen.

Een huurcontract voor planten op jouw maat


Dankzij een huurcontract kan je eenvoudig wisselen van planten en in één klap de sfeer van de ruimte veranderen. Of je nu op zoek bent naar de ideale aankleding van jouw kantoor of een gezellige hotellobby: wij helpen graag met de keuze en verzorging ervan. Door planten op het werk te plaatsen, krijgt de ruimte meteen karakter. De groene tinten zorgen ook voor meer rust, ideaal voor elke omgeving. Wij leveren planten aan voor verschillende soorten bedrijven, van een buurtrestaurant tot een gezellig hotel. Daarnaast nemen wij ook graag het onderhoud van de planten op ons, zodat jij gewoon kan genieten van de pracht van de natuur zonder de handen uit de mouwen te steken.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Lease een plant

Maak een afspraak om jouw project te bespreken


Ben je overtuigd en vertrouw je op onze diensten voor de verhuur van kantoorplanten? Of schakel je ons graag in voor een rustgevende wachtkamer? Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat het huurcontract aangepast wordt aan jouw smaak en budget. Op die manier word je alleen maar blij wanneer je omgeven bent door jouw planten. Of ga voor een leasingcontract. Contacteer ons via e-mail of frederic@jungl.be of door te bellen naar +32 472 54 52 43. Wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen overal in België, van grootsteden zoals Antwerpen, Hasselt, Gent en Brussel tot kleine dorpjes!

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid