Planten kopen, huren of leasen?
Met JUNGL heb je niets te verliezen

Je cactussen liever niet in één keer betalen en regelmatig nieuwe plantenbakken in huis halen? Voor jouw plantenparadijs is alles bespreekbaar!

Onze formules

test

Eerst kiezen, dan kopen

Geen last van keuzestress bij ons assortiment planten, bloemen en plantenbakken? Waw. Jij weet wat je wil! Vertel op: ga je binnen voor tropisch en buiten voor inheems?

Lees meer

Mooie kamerplanten

Huren? Da’s ook ruilen

Jij evolueert graag mee met de trends, zonder dat je zelf voor je planten moet zorgen. Met onze huurformule maak je je groene vingers niet vuil.

Lees meer

Leasen van kleine unieke planten

Leasen is nooit verliezen

Grootse plannen met jouw urban jungle? Groot gelijk. En voor de prijs hoef je ’t niet te laten. Want met de leasingformule spreid je je aankoop over 3 jaar.

Lees meer

Planten of formules vergelijken?

Donkere bladeren

Jij je passie, wij je planten

De ene plant is de andere niet. Geef je je vetplanten evenveel water als je ficus of calathea? Dan loopt het niet goed af met je groene oase. Speciaal daarom stelt JUNGL een omnium onderhoudscontract voor. Jij hoeft maar naar je planten te kijken en ons team komt ze verzorgen!

Een vraag over je plantenonderhoud?

Blijf er niet mee zitten

Wat zit er in je onderhoudscontract?

  • 2 JUNGL-bezoeken per maand
  • Controle van de vochtigheidsgraad van de planten
  • Snoeien en bijbinden van de planten
  • Bestrijden van plantenziektes
  • Toedienen van milieuvriendelijke meststoffen
  • Afstoffen van planten, potten en bakken
“Van klassiek tot vernieuwend: met een geweldig assortiment kan JUNGL alle stijlen aan. Hun potten staan op mijn terras. En de plant in mijn woonkamer? Die staat er al 5 jaar en is in prima conditie.”

François, architect