Planten leasen in Antwerpen

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
kantoor-vergaderruimte-plant

PLANTEN LEASEN IN ANTWERPEN


Ben je op zoek naar een bedrijf waar je planten kan leasen voor jouw kantoor of zaak in Antwerpen, Hasselt, Gent, Brussel of ergens anders in België? Dan is JungL jouw ideale partner! Veel mensen leven enorm op van een groene omgeving en net daarom is het een goed idee om je werkomgeving te vullen met prachtige planten en bloemen.

De voordelen van planten leasen


Haal je graag groen binnen maar heb je een beperkt budget? Dankzij het leasen van planten vormt dit geen enkel probleem! Je kan de aankoop van je planten voor op kantoor spreiden over drie jaar. Bovendien geniet je gedurende deze periode ook van een onderhoudscontract. Dit wil zeggen dat wij langskomen om het onderhoud van jouw planten uit jouw handen te nemen, zodat jij volop kan profiteren van de positieve invloed van flora. Het leasen van planten is een ideale oplossing voor bedrijven die een gezonde en aangename werkomgeving willen creëren voor hun werknemers op een beperkt budget. Heb je graag de optie om regelmatig van planten en potten te veranderen? Wij bieden de ideale oplossing met onze huurcontracten voor planten. Of je nu kiest om de planten te huren of leasen, wij zorgen ervoor dat jouw ruimtes groene oases worden. Wij komen langs in de ruimte vooraleer we een plan opstellen. Op die manier ben je zeker dat de planten perfect in jouw budget en bij jouw smaak passen.

kantoor-spiegel-hoek-plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Ontdek alle mogelijkheden


Ben je benieuwd hoe planten leasen jouw kantoor, restaurant of hotellobby volledig kan transformeren? Wij bieden professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren. Bekijk onze realisaties en doe alvast wat inspiratie op. Contacteer ons bij vragen of interesse gerust door te bellen naar +32 472 54 52 43 of door een e-mail te sturen naar frederic@jungl.be.

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid