Terrasbeplanting

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

TERRASBEPLANTING


Ben je op zoek naar een prachtige terrasbeplanting die naadloos aansluit bij jouw smaak? Dan zit je bij JungL op de juiste plek! Wij zorgen voor een stukje jungle op jouw terras. Zeker in een stedelijke omgeving kan het deugd doen om eens omgeven te zijn door de natuur. Kies daarom voor terrasbeplanting vol inheemse of mediterrane planten.

Terrasbeplanting kan geïntegreerd worden op meerdere plaatsen


Wij introduceren graag meer groen in jouw dagelijkse leven. Heb je een restaurant met een groot terras dat nog aankleding nodig heeft? Of een klein buitenplekje op kantoor waar nog planten missen? Wij zorgen graag voor jouw terrasbeplanting! Daarnaast kan je ons ook inschakelen voor het onderhoud van jouw planten. Tijdens een eerste afspraak komen wij langs om jouw buitenplaats te bekijken en een idee te krijgen van jouw visie. Vervolgens maken we een plan dat bij jouw project past en gaan we aan de slag met de effectieve terrasbeplanting. Bekijk alvast onze realisaties om wat inspiratie op te doen. Dankzij een leuk aangekleed terras kunnen je klanten in een fijne omgeving tafelen of hebben je werknemers een rustige omgeving om te pauzeren. Alle voordelen van de natuur in het dagelijkse leven binnenbrengen om ook daar te genieten, dat is het idee achter biofilie.

terras-beplanting

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Ontdek de mogelijkheden


Wil je de sfeer van je buitenruimte helemaal opfleuren door mooie terrasbeplanting toe te voegen? Dan staan wij klaar om meer natuur in jouw omgeving te brengen. Vertrouw op onze expertise in groenbeheer voor jouw terrasbeplanting! Contacteer ons gerust door te mailen naar frederic@jungl.be of door te bellen naar +32 472 54 52 43. Maar ook binnen staan wij klaar om jou te voorzien van prachtige planten. Voor jouw kamerplanten bieden wij bijvoorbeeld ook een leasingformule aan.

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid