Onderhoud van planten op het werk

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

ONDERHOUD VAN PLANTEN OP HET WERK


Wij staan klaar om het onderhoud van de planten op het werk uit jouw handen te nemen. Dankzij onze uitgebreide onderhoudsservice hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van de planten op het werk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het groen in jouw kantoor in volle glorie kan bloeien. “Green up your life”: dat is ons motto bij JungL. Wij zorgen voor een groene werkomgeving zonder zorgen.

Vertrouw ons gerust met het onderhoud van de planten op het werk


JungL is een bedrijf met een groot hart voor de natuur. Wij beseffen maar al te goed dat biofilie een grote rol in het leven van een gezonde werknemer speelt. Daarom zorgen wij voor een groene omgeving waar jouw medewerkers graag vertoeven. Wanneer je beslist om planten te leasen voor jouw kantoor, geniet je van veel voordelen. Zo verbetert de luchtkwaliteit en geeft de groene toets heel wat rust. Hierdoor verhoogt de concentratie en de kwaliteit van het geleverde werk. Kortom, meer groen op de werkvloer maakt de werksfeer echt voor iedereen aangenamer! Veel groen op het kantoor betekent echter ook dat er heel wat planten onderhouden moeten worden. Voor het onderhoud van al die planten op het werk vertrouw je blindelings op onze diensten. Wij zorgen voor gezonde planten. Wanneer je een huurcontract voor planten aangaat bij ons, voeg je het onderhoud er overigens eenvoudig aan toe!

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Wat is er inbegrepen in ons onderhoud voor planten op het werk?


Wij komen overal in België langs om de planten op het werk te onderhouden, van Brussel tot Gent en van Hasselt tot Antwerpen. Natuurlijk zorgen wij ook voor het onderhoud van planten ver daarbuiten, van grootsteden tot de allerkleinste dorpjes: wij komen graag langs! In ons onderhoudscontract zitten volgende diensten inbegrepen:

  • Twee bezoeken per maand
  • Vochtigheidsgraad controleren
  • Snoeien en bijbinden van planten
  • Bestrijding van plantenziekten met biologische producten
  • Toedienen van meststoffen
  • Vervanging van planten die meer dan 50% van hun sierwaarde verloren hebben (met uitzondering van buitenbeplanting en kunstplanten)

Het wordt al duidelijk dat wij alle aspecten van het onderhoud van de planten op jouw werk op ons nemen. Op die manier is al die natuurpracht volledig een bron van rust, zonder enige zorgen. Ga jij voor een mosmuur of toch een klassieke plantenbak? Het is allemaal mogelijk!

Geniet zonder zorgen


Ben je overtuigd en schakel je ons graag in voor het onderhoud van de planten op het werk? Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw bloemen, boompjes en struiken een lang groen leven krijgen. Contacteer ons gerust via ons contactformulier voor meer informatie of bel ons op +32 472 54 52 43. We maken een afspraak voor een verkennend gesprek en bespreken alle details over het onderhoud van de planten op jouw werk!

Lease een plant
Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid