Biofilie

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

BIOFILIE


Houden van het leven en van de natuur: dat is biofilie. De natuur heeft een motiverend effect op je gezondheid, je productiviteit en je algemene gemoedstoestand. In een groene omgeving werken en leven, is dan ook ideaal voor jouw geestelijke gezondheid. Daarom verkoopt, verhuurt en leaset JungL planten, bloemen en andere groenconcepten voor op kantoor, in winkelcentra, musea, ziekenhuizen of scholen.

Biofilie: zorg voor de gezondheid van je werknemers


De aanwezigheid van natuur heeft een positief effect op de productiviteit van werknemers in een werkomgeving. In een horeca-omgeving voegt het dan weer een ontspannende factor toe waardoor je klanten met veel plezier in jouw zaak vertoeven. Of je nu gaat voor kunstplanten of levende planten, wij zorgen ervoor dat je exact de juiste sfeer uitstraalt! Je kan vertrouwen op onze kennis om biofilie correct te integreren in jouw werkomgeving. Wij bieden de optie om planten aan te kopen of te leasen over een periode van drie jaar. Bovendien schakel je ons in voor het onderhoud van planten, zodat jij je volledig met je zaak kan bezighouden.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Contacteer ons voor een groene omgeving


Door het concept van biofilie toe te passen in jouw werkomgeving, zijn jouw werknemers en klanten graag bij jou in de buurt. Wij staan jou graag bij in de zoektocht naar de perfecte manier om natuur op kantoor binnen te brengen. Contacteer ons via het contactformulier om een afspraak te maken.

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid