Planten zijn de ideale aankleding voor elk kantoor

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

PLANTEN ZIJN DE IDEALE AANKLEDING VOOR ELK KANTOOR


Ben je op zoek naar de perfecte planten als aankleding voor jouw kantoor? De medewerkers van JungL staan klaar om jou te begeleiden tijdens de zoektocht naar kantoorplanten. Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers in een aangename omgeving kunnen werken. Dankzij beplanting op kantoor genieten ze niet enkel van een mooie plant, maar krijgen ze ook extra concentratie en wordt de lucht in de ruimte op natuurlijke wijze gefilterd. Op die manier zorgen planten op kantoor voor heel wat minder ziekteverzuim.

Planten zorgen voor een prachtige aankleding van jouw kantoor


Door planten op kantoor te plaatsen, genieten jij en je werknemers van een sfeervolle werkomgeving. Daarnaast worden je klanten verwelkomd in een kantoor vol natuur, en dat ademt rust uit. Kortom, kantoorplanten brengen veel meer voordelen met zich mee dan enkel de pracht en praal van de natuur. Vraag je je nu af hoe je deze beplanting allemaal moet combineren en onderhouden in combinatie met een drukke job op kantoor? Voor die vraag bieden wij een gepaste oplossing! Zo kan je allereerst rekenen op ons geoefend oog voor een geschikte aankleding met planten voor jouw kantoor. Wij houden rekening met jouw smaak, budget en de beschikbare ruimte om een prachtig resultaat te bekomen. Daarnaast schakel je ons zonder zorgen in voor het onderhoud van jouw planten. Wij komen twee keer per maand langs om de planten op jouw kantoor te verzorgen.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Hoe bekom je de ideale kantoorplanten?


Het is zeer mooi om planten te gebruiken als aankleding voor jouw kantoor, maar het is wel een hele investering. Dankzij ons professioneel advies en verschillende aankoopmogelijkheden hoef je je echter geen zorgen maken over een miskoop. Wij zorgen er allereerst voor dat de beplanting op kantoor perfect in het interieur past. Daarnaast kan je kiezen of je jouw kantoorplanten en bijhorende sierpotten wil aankopen of leasen. Voor een wisselend interieur opteer je dan weer voor onze verhuur van kantoorplanten. Kortom, er is voor iedereen een manier om planten op het kantoor toe te voegen. Wij voorzien kantoren in heel België van de juiste beplanting, van Antwerpen en Brussel tot Hasselt en Gent, maar ook alles daartussen en -buiten. Of je nu een werkplek hebt in een grootstad of een kantoor in een klein dorpje, wij voorzien de planten voor de aankleding ervan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Ben je geïnteresseerd om onze diensten in te schakelen voor de beplanting op jouw kantoor? Wij staan klaar met raad en daad. Samen creëren we de juiste sfeer op kantoor met weelderige planten. Contacteer ons om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via frederic@jungl.be voor een duidelijk antwoord. Wij staan alvast te popelen om de juiste kantoorplanten aan te leveren!

Lease een plant
Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid