De verhuur van kantoorplanten

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

DE VERHUUR VAN KANTOORPLANTEN


Dankzij onze verhuur van kantoorplanten en plantenbakken kan je onbezorgd genieten van planten. Een groene werkplek zorgt voor gelukkigere werknemers en meer productiviteit. Wij maken van een kale kantoorruimte, werkplek, school of hotellobby een groene oase. Dankzij het grote assortiment vol prachtig groen van JungL vind je gegarandeerd exact wat je zoekt.

Wij verzorgen de verhuur van kantoorplanten en bijpassende plantenbakken


Wanneer je van een werkomgeving een aangename plek wil maken, komen je gedachten waarschijnlijk al snel bij het toevoegen van planten en ander groen. Met een huurcontract regelen we de verhuur van kantoorplanten en prachtige plantenbakken zonder zorgen. Op die manier kan je ook regelmatig wisselen van stijl en kan je je ruimte meteen een nieuwe sfeer geven. Onze verhuur van kantoorplanten is ideaal voor bedrijven met een meer beperkt budget, maar ook het leasen van planten is een goede optie in dat geval. Kies jij voor een tropische plant of een inheemse collectie? Wat jouw keuze ook is, wij realiseren jouw droom!

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Onze andere mogelijkheden


Naast de verhuur van plantenbakken en kantoorplanten staan wij ook paraat voor andere diensten vol natuur. Zo schaf je bij ons ook onderhoudsvrije kunstplanten aan die niet te onderscheiden zijn van levende planten. Of kies voor een echte aandachtstrekker door een prachtige plantenmuur te installeren. Daarbovenop schakel je ons, indien gewenst, meteen in voor het onderhoud van je planten. Zo blijft al dat groen in topconditie!

Breng jouw visie tot leven


Wil je jouw werkruimte graag omtoveren tot een groene oase? Schakel onze diensten in en maak een afspraak om alles te bespreken. Wij maken een plan op maat van jouw project, smaak en budget. Contacteer ons via het contactformulier. Heb je nog vragen over de verhuur van plantenbakken of over de verschillende kantoorplanten in ons assortiment? Bel naar +32 472 54 52 43 voor meer informatie.

Lease een plant
Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid