De vergroening van jouw kantoor

Green up your life

Laat de natuur binnen in jouw omgeving en laat je verbazen door onze groene creaties.
Kleine planten kopen

DE VERGROENING VAN JOUW KANTOOR


Wil jij graag wat vergroening op kantoor? Dat kunnen wij bij JungL enkel maar aanmoedigen! Meer groen is een geweldige manier om het wat aangenamer te maken op kantoor. Werknemers worden productiever en gelukkiger in een groene omgeving. Wij kunnen voor dat extra groen zorgen.

Planten huren voor vergroening op jouw kantoor


Wanneer je ervoor kiest om via ons groen te introduceren op kantoor, komen we langs en kijken we welke planten of bloemen het best bij elke ruimte passen. Daarna bieden we jou verschillende opties aan. Je kan in eerste instantie kiezen om de planten aan te kopen. Daarnaast kan je ook een huurcontract voor planten afsluiten. In deze formule worden de planten na verloop van tijd vervangen door andere planten. Zo zorg je voor een leuke afwisseling van het interieur. Wij staan ook klaar om het onderhoud van jouw planten uit handen te nemen. Heb je een beperkt budget maar wil je wel meer vergroening op kantoor? Dan bieden wij ook de optie aan om planten te leasen. Kortom, voor elk type werkplek en elk budget kunnen wij jouw droom van een groene oase realiseren.

Lease een plant

BEN JE KLAAR OM JOUW WERKPLEK OM TE TOVEREN TOT EEN GROENE OASE?

Kleine planten kopen

Maak een afspraak bij ons


Ben je overtuigd en wil je meer planten op het werk? Start dan nu met de vergroening van jouw kantoor door een afspraak te maken bij ons. We luisteren naar al jouw wensen en bekijken welke planten in de beschikbare ruimte passen. Zo zorgen we samen voor meer vergroening, natuur én geluk op kantoor. Contacteer ons via het contactformulier of stuur een e-mail naar frederic@jungl.be. We helpen je met veel plezier verder!

Donkere bladeren

Professioneel advies

JungL is jouw ideale partner in groenbeheer en biedt professioneel advies om jouw omgeving groen te kleuren.

Gratis advies

Maak een afspraak via ons contactformulier, dan maken we een gratis offerte, op maat gemaakt naar jouw noden.

CONTACTFORMULIER

Ook je kantoor of zaak vergroenen?

"*" indicates required fields

Je persoonsgegevens behandelen we net zoals onze planten: met respect. Kijk het gerust na in ons privacybeleid